Περισσότερα από τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ανθρωποκτονία που είχε αποκαλυφθεί σε ένα άλσος στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας της Πιερίας στις 14 Απριλίου του 2007 με θύμα έναν άνδρα και, ενώ ο δράστης ήταν γνωστός από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Παρά τις εκκλήσεις του τότε Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας να παραδοθεί, ο 47χρονος, όπως δημοσιεύει το protothema.gr,τότε δολοφόνος εξακολουθούσε να παραμένει άφαντος, πιστεύοντας ίσως και ο ίδιος ότι ο χρόνος κυλούσε υπέρ του και κάποια στιγμή οι αστυνομικοί θα… απογοητεύονταν ή θα τον ξεχνούσαν κι έτσι θα έπαυαν να τον αναζητούν.

Γελάστηκε, όμως, καθώς ούτε οι έρευνες της Αστυνομίας σταμάτησαν ποτέ, ούτε το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης που εκκρεμούσε σε βάρος του έπαψε να ισχύει! Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν σε τακτά χρονικά διαστήματα το σπίτι του 51χρονου πλέον δολοφόνου, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης και εκεί κατάφεραν να τον εντοπίσουν το απόγευμα της Τετάρτης και να του βάλουν χειροπέδες μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook