Σοκ στο Ηράκλειο από την δολοφονία χθες τα μεσάνυχτα ενός 35χρονου από την γειτόνισσά του με την οποία δεν είχαν διαφορές απλά βρέθηκε μπροστά της σε “ακατάλληλη” στιγμή

Την ώρα που η εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας στην Αθήνα από 58χρονο ναρκομανή έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, η κοινωνία του Ηρακλείου, γίνεται μάρτυρας ενός αντίστοιχου περιστατικού καθώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ένας 35χρονος δολοφονήθηκε από 26χρονη τοξικομανή.

Η 26χρονη, φέρεται να έκανε φασαρία δίπλα στο σπίτι του θύματος, με αποτέλεσμα ο 35χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, 7 χρόνων και ενός μωρού 15 μηνών, να βγει από το σπίτι για να της κάνει παρατήρηση. Τότε εκείνη με ένα μαχαίρι του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οτι θύτης και θύμα δεν είχαν καμία σχέση ή κάποια προσωπική διαφορά. Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο Flashnews.gr, οτι το φονικό έγινε καθώς ο άτυχος άντρας απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Η 26χρονη συνελήφθη λίγη ώρα μετά το φονικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 35χρονος ήταν ένας φιλήσυχος εργαζόμενος οικογενειάρχης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook