«Σε έντυσα νυφούλα και σε έθαψα» γράφει η Κωνσταντίνα Ζέμπερη σε ανάρτησή της στο Facebook

Αδιάκοπες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, αφού όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες μερά την απολογία του πελάτη του, ο δικηγόρος του δράστη Μανώλη Σοροπίδη υπέβαλε την παραίτησή του.

Η Δώρα Ζέμπερη κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιρές στο Β’ Νεκροταφείο από τον 58χρονο άνδρα, ο οποίος εχθές στην απολογία του έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί προκλητικά ότι το θύμα του μπορεί να «έπεσε πάνω στο μαχαίρι του». Η απολογία αυτή φέρεται να είναι η αιτία της παραίτησης του δικηγόρου του, ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον άνδρα από τη στιγμή που δεν ακολουθεί τις νομικές συμβουλές του. 

Η οικογένεια της άτυχης Δώρας, σοκαρισμένη και ανήμπορη να πιστέψει το τραγικό τέλος της 32χρονης, ζητά να πάρει το νόμο στα χέρια της. Σήμερα, η αδερφή της Δώρας, η Κωνσταντίνα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook το δικό της σπαραχτικό «αντίο» στον άγγελό της. 
«Αγγελούδι μου, ηρωίδα μου σε έντυσα νυφούλα και σε έθαψα… Δεν θα ξαναδώ τα μεγάλα όμορφα μάτια σου, ούτε τα μακριά σου μαύρα μαλλιά… Μου λείπεις και ακόμα σε περιμένω να γυρίσεις σπίτι μας αθώο μου αγγελούδι για εμάς είσαι ΑΘΑΝΑΤΗ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook