Πολύ τυχερή στάθηκε μια 57χρονη θεατρόφιλη γυναίκα στην Κοζάνη, που έκανε άθελά της «βουτιά» από ύψος τριών μέτρων, καθώς προσπαθούσε να μπει από την εξωτερική πλευρά σε ένα θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» της Κάρμεν Ρουγγέρη! Για καλή της τύχη, ο τραυματισμός που υπέστη δεν είναι σοβαρός.

Η παράσταση, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, δεν είχε ξεκινήσει ακόμη, αλλά το υπαίθριο Δημοτικό θέατρο της Κοζάνης ήταν κατάμεστο και οι ελεύθερες θέσεις ελάχιστες. Η 57χρονη, που ήθελε οπωσδήποτε να την δει, υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της και προσπάθησε να περάσει περιμετρικά έξω από τον περιφραγμένο χώρο για να μπει μέσα στο θέατρο. Όμως, έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό!

Οι υπεύθυνοι του θεάτρου «πάγωσαν» όταν την είδαν να πέφτει στο έδαφος και να πλημμυρίζει στο αίμα. Ένας γιατρός που βρισκόταν στο θέατρο της πρόσφερε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ώσπου να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι που δεν εγκυμονούσε κινδύνους, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook