Την πρώτη του γνωριμία είχε τη Δευτέρα ο Μανουέλ Ρόκα με τους παίκτες του Πλατανιά, αναλαμβάνοντας επίσημα καθήκοντα προπονητή στη χανιώτικη ομάδα.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το σπουδαίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Βάντερσον αναμένεται να ανεβάσει… στροφές από την Τρίτη, ενώ από την Τετάρτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κοροβέσης. Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ο Κρος.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Πλατανιά είχε σήμερα ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, Μανουέλ Ρόκα.

Τον Ισπανό προπονητή σύστησε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ.Μανώλης Μαθιουλάκης, ενώ στη συνέχεια σε αυτούς μίλησε ο κ.Ρόκα, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί. Παράλληλα ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους, αρχής γενομένης από σήμερα.

Στην πρώτη του προπόνηση, ο κ.Ρόκα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής με στόχο την αλλαγή από επίθεση σε άμυνα.

Ο Βάντερσον ακολούθησε το πρόγραμμα σε πιο συντηρητικό όμως ρυθμό και αναμένεται από αύριο να ανεβάσει στροφές, ενώ ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει μέχρι και αύριο ο Κοροβέσης και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος ο Κρος έκανε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook