Ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγυής οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων Ο Αγιος Χριστόφορος “Στηρίζω” διοργανώνει μουσική βραδιά – Όλα τα έσοδα θα δοθούν σε θύματα τροχαίων ατυχήματων κατοίκων Νομού Χανίων.

Στα πλαίσια δράσεών του ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγυής οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων Ο Αγιος Χριστόφορος “Στηρίζω” με συνδιοργανωτές την Περιφερειάκη Ενότητα Χανίων, όλους τους Δήμους του Νομού χανίων  και αρκετούς φορεις ετοίμασε ένα μουσικό αφιέρωμα την Παρασκευή 17.11.2017 ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Πορτοκάλι, απο το οποίο ΟΛΑ ΤΑ ΈΣΟΔΑ θα δοθούν σε θύματα τροχαίων ατυχήματων κατοίκων Νομού Χανίων.

Το κοινό θα διασκεδάσει με κρητική μουσική ο Γιώργος Μαγγελάκης με το συγρότημά του, θα χορέψουν οι Βιγλάτορες και στη συνέχεια ο Πάνος Καλίδης με την ορχήστρα του σε μια μοναδική εμφάνιση μέχρι πρωίας!

Όπως καλά γνωρίζετε μετά από ένα τροχαίο υπάρχει πόνος, θλίψη και διάλυση οικογενειών.

Σε όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις η οικογένεια του θύματος ή του σοβαρά τραυματισθέντος είναι μόνη της χωρίς τη στήριξη κανενός αρμοδίου φορέα..

Νέα παιδιά ζουν σε έναν θάλαμο αποκατάστασης ή ιδρύματος για μήνες μέχρι χρόνια σε κατάσταση μόνιμης αγρυπνίας (φυτό) χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από κανένα αρμόδιο.

Με τη δράση αυτή ο σύλλογος εκτιμά ότι θα συγκεντρωθούν χρήματα και με την επιστημονική επιτροπή  που έχει συγκροτήσει θα μπορέσει να στηρίξει αυτούς τους συνανθρώπους.

Η παρουσία όλων απαραίτητη.
Τιμή εισόδου 17 € με πλήρες μενού και κρασί ή 70 € η φιάλη ανά 4 άτομα.

Κρατήσεις στο τηλ.6984750299.

Η αξιολόγηση των αναγκών των θυμάτων θα γίνει από Ειδική Επιστημονική Επιτροπή …

Παράκληση εάν γνωρίζετε άτομα που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια γνωστοποιήστε τα στοιχεία τους -τα οποία θα είναι μη ανακοινώσιμα – στο mail του συλλόγου

Στηρίξτε την προσπάθεια

Χορήγος επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook