Σε μια κίνηση που αξίζει μόνο συγχαρητήρια προχώρησε η διοίκηση του Εργοτέλη που προχώρησε στην ανανέωση των δύο ποδοσφαιριστών που λόγω τραυματισμού χάνουν όλη την σεζόν.

Ο Στέλιος Λαμπάκης επεσήμανε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση. Με τον τραυματισμό μου ουσιαστικά χάνω το μεγαλύτερο μέρος τις αγωνιστικής χρονιάς. Η κίνηση των ανθρώπων του Εργοτέλη να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο με γέμισε χαρά και παράλληλα με έκαναν να τους νιώσω πραγματική μου οικογένεια. Με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η στήριξη και θα το ανταποδώσω».

Από την πλευρά του, ο Μανόλης Ροβίθης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εργοτέλη που σε αυτή την δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μου και με στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω. Υπόσχομαι γυρίζοντας στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι υγιείς να προσφέρω στην ομάδα μου τα μέγιστα»

Και η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Στέλιου Λαμπάκη και του Μανόλη Ροβίθη οι άνθρωποι της ομάδας μας θέλοντας να στηρίξουν τους παίκτες τους αποφάσισαν να προσχωρήσουν σε ανανέωση των συμβολαίων τους.

Όπερ και εγένετο! Και οι δυο παίκτες ανανέωσαν την συνεργασίας τους για μία επιπλέον αγωνιστική περίοδο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη εμφανίστηκαν  οι κιτρινόμαυροι παίκτες σε δηλώσεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook