Ο νεαρός με την «ταξιδιάρα ψυχή» έχει αφήσει απλήρωτα ενοίκια πολλών μηνών, με αποτέλεσμα η απομάκρυνσή του από τη βίλα-υπερπαραγωγή να φαίνεται μονόδρομος.

Με έξωση από την πολυτελέστατη βίλα που έχει νοικιάσει στα νότια προάστια κινδυνεύει γνωστός παρουσιαστής με αγάπη στα ταξίδια και στη μεγάλη ζωή, καθώς ο ιδιοκτήτης της είναι έξω φρενών μαζί του και φέρεται αποφασισμένος να βάλει τέλος στη… δωρεάν παραμονή του.

Aλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον ιδιοκτήτη της βίλας στη Βουλιαγμένη, που είναι γόνος παλιάς οικογένειας βιομηχάνων και ο οποίος σκέφτεται πλέον σοβαρά να τον σύρει στα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί, στην περίπτωση που δεν τακτοποιήσει άμεσα τις υποχρεώσεις του.

Παρά τους μπελάδες που φαίνεται ότι τον περιμένουν, ο ενοικιαστής εμφανίζεται ανένδοτος και αρνείται να καλύψει τις οφειλές του, καθώς, όπως δηλώνει στον ιδιοκτήτη, έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά για την ανακαίνιση της έπαυλης και πρέπει να τα πατσίσει!

Οικονομικές εκκρεμότητες

Οσοι γνωρίζουν καλά και τους δύο, δηλώνουν απορημένοι με το γεγονός ότι ο γόνος της βιομηχανικής οικογένειας δέχτηκε να νοικιάσει το σπίτι του στον wannabe παρουσιαστή, αφού έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι περισσότερο γνωστός για τα χρέη του παρά για τη μικρής διάρκειας τηλεοπτική καριέρα του!

Είναι κοινό μυστικό πως απ’ όπου περνάει ή με ό,τι έχει καταπιαστεί επαγγελματικά έως σήμερα ο νεαρός έχει αφήσει στο πέρασμά του μόνο οικονομικές εκκρεμότητες. Από την άλλη, η εξέλιξη αυτή φαίνεται να μην τον έχει θορυβήσει καθόλου, με αποτέλεσμα να συνεχίζει το βιολί του κανονικά και -εκτός από τα ταξίδια- να παρευρίσκεται σαν μαϊντανός σε κάθε πάρτι και κοινωνική εκδήλωση.

Ο νεαρός παρουσιαστής ήταν γνωστός και για την αγάπη του στις μεγάλες νυχτερινές πίστες, όπου κατά καιρούς εμφανιζόταν πάντα με επώνυμη παρέα και ξόδευε ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά. Αντί να καλύπτει τα χρέη του, σκορπούσε τα χρήματα του δεξιά κι αριστερά, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει φτάσει στο σημείο να χρωστάει ολόκληρη περιουσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook