Ακόμη δύο προσθήκες στο ρόστερ του θα έχει ο ΟΦΗ από την Πέμπτη. 
Στην κρητική ομάδα υπέγραψε σήμερα κλειστό διετές συμβόλαιο ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Βάντο που δοκιμάστηκε στο Καρπενήσι και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. 
Πέρα από τον Βάντο ο ΟΦΗ θα αποκτήσει με την μορφή δανεισμού και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Σουμπίνιο που όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται σήμερα το βράδυ στο Ηράκλειο για να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του. 
Ο Σουμπίνιο πάντως δεν αποκλείεται να μην είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό που θα παραχωρηθεί στον ΟΦΗ καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο για τον Ούγγρο επιθετικό Κρίστιαν Νέμεθ όσο και για τον Σέρβο μέσο Αλεξάντερ Κατάι. 

Από εκεί και πέρα θετικά είναι τα μηνύματα και από την υπόθεση της απόκτησης του Νέϊθαν Μπέρνς καθώς ο παίκτης ενημέρωσε σήμερα το Νίκο Μαχλά ότι μόλις λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ θα κατέβει στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της κρητικής ομάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με τους υπο δοκιμή Ντένις Σόουζα και Λεονάρντο Μοράλες δεν θα αποκτηθούν τελικά από την κρητική ομάδα παρά το γεγονός ότι ο πρώτος είχε αφήσεις καλές εντυπώσεις σε πρώτη φάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook