Συνάντηση του υποψήφιου Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Μηνά Μελισσείδη με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. 

Η ισχυρή βούληση συνεργασίας και η επιθυμία να την επεκτείνουν και σε νέα πεδία, κυριάρχησε στην συνάντηση του υποψήφιου Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Μηνά Μελισσείδη και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Οι δύο πλευρές ταυτίστηκαν στο ότι η πόλη του Ηρακλείου, θα πρέπει να αποτελέσει τουριστικό και πολιτισμικό προορισμό, ως μονόδρομος για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν και υποψήφιοι της παράταξης ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ηρακλείου, αναλύθηκαν οι στρατηγικοί άξονες του προγράμματος της παράταξης, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για τρία πεδία : κοινές δράσεις προώθησης εμπορίου – τουρισμού & υπηρεσιών εντός του Δήμου, Αιτήματα Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων σχετικές με τις Υποδομές του Δήμου Ηρακλείου και προτάσεις για κοινή Κοινωνική Δράση.

Όπως δήλωσε ο κος Μηνάς Μελισσείδης, «το Eπιμελητήριο Ηρακλείου αταλάντευτα συμπορεύεται και συνεργάζεται σε πολλά θέματα με το Δήμο Ηρακλείου μιας και συμμετέχει σε σημαντικές επιτροπές, όπως είναι η επιτροπή τουρισμού, ενώ αντίστοιχα ο Δήμος έχει λόγο σε σημαντικές πρωτοβουλίες που παίρνει το επιμελητήριο, όπως η διαμόρφωση του ακινήτου στην οδό 1866 »

Στη συνέχεια, τα μέλη της παράταξης ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Γιώργο Καραντινό και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις, όπως οι ρυθμίσεις οφειλών και οι μειώσεις στα δημοτικά τέλη.


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook