Στις 17 Νοέμβρη στις 18:00 στη πλατεία Αγοράς όπου θα συγκροτηθεί κοινό αγωνιστικό μπλοκ με κεντρικό σύνθημα  ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ- ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων και νεολαίων της πόλης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το συντονισμό ενάντια στις βάσεις στο εργατικό κέντρο την Δευτέρα 13/11. 

Όπως σημειώνουν οι “πρωταγωνιστές” της πρωτοβουλίας ενάντια στης βάσεις “η εκδήλωση αποτέλεσε ένα πρώτο θετικό και αναγκαίο βήμα κοινής δράσης για να σπάσει το κλίμα αποδοχής που καλλιεργείται για την μετατροπή του τόπου μας σε πολεμικό ορμητήριο των Αμερικανών. Κοινή ήταν η εκτίμηση  ότι επίκειται αναβάθμιση της βάσης της Σούδας αλλά και γενικότερα μεγαλύτερη εμπλοκή της Κρήτης  και της Ελλάδας στα Νατοϊκά σχέδια. Γι αυτό εκτιμήθηκε πρέπει να υπάρχει συνέχεια στη συμπόρευση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση οργανώσεων,συλλογικοτήτων και αγωνιστών”.

Οι οργανώσεις, συλλογικότητες, αγωνιστές ενάντια στις βάσεις καλούν σε μαζική συμμετοχή στην διαδήλωση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη στις 18:00 στη πλατεία Αγοράς όπου θα συγκροτήσουν κοινό αγωνιστικό μπλοκ με κεντρικό σύνθημα  ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ- ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. 

Μετά το Πολυτεχνείο θα καλεστεί εκ νέου νέα ανοιχτή σύσκεψη για τις δράσεις που προτάθηκαν στην εκδήλωση η οποία θα ανακοινωθεί δημόσια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook