Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου στις 18.00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

“Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία των Χανίων να συμμετέχουν μαζικά στην πορεία του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, 6μμ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Τα συνθήματα έξω οι ΗΠΑ- έξω το ΝΑΤΟ- κάτω το κεφάλαιο, παραμένουν επίκαιρα, την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμμετέχει στα σχέδια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού του Τραμπ, με αγορές F-16, ενίσχυση των βάσεων και του αντιδραστικού άξονα με Κύπρο, Ισραήλ και τη χούντα της Αιγύπτου. Το εξεγερτικό πνεύμα του Πολυτεχνείου είναι πολύτιμο ενόψει της αντιλαϊκής τρίτης αξιολόγησης.

Η αντιδικτατορική πάλη είναι ζωντανή στις μάχες ενάντια στην εγκληματική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, τους πολιτικούς απογόνους των ταγματασφαλιτών και των χουντικών, αλλά και στους αγώνες για τις λαϊκές ελευθερίες που απειλούνται την εποχή των μνημονίων.
Καλούμε όλες και όλους τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές να βαδίσουν με το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη φετινή πορεία του Πολυτεχνείου θυμίζοντας  σε τρόικα-κυβέρνηση-καπιταλιστές το μήνυμα του Νοέμβρη: Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή, ΑΓΩΝΑΣ-ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΧΑΝΙΩΝ”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook