Κατάμεση η αίθουσα στην πρώτη συνάντηση του υποψήφιοι για τις εκλογές στο ΕΒΕΧ συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Akali» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες», όπου ετέθησαν οι βασικοί άξονες της πορείας προς τις εκλογές του ΕΒΕ Χανίων. 

Ο συνδυασμός που έσπασε κάθε ρεκόρ από ιδρύσεως του επιμελητηρίου (από το 1933), έδωσε βροντερό “παρών”, θέτοντας τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για την επιδιωκόμενη Αλλαγή στα πράγματα του Επιμελητηρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ο Αντώνης Ροκάκης, με ένα συγκινητικό, άμεσο και ταυτόχρονα ηγετικό λόγο, τόνισε μεταξύ άλλων:  

«Ξεκινήσαμε ένα όμορφο ταξίδι και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το ταξίδι δεν τελειώνει την ημέρα των εκλογών, αλλά θα συνεχίσει μέχρι να καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, να κάνουμε τα Χανιά κέντρο υγιούς επιχειρηματικότητας, να βγάλουμε το επιμελητήριο από το καβούκι του, να το ανοίξουμε στην κοινωνία, δίνοντάς του ζωτικό ρόλο. 

Μπροστά μου βλέπω 155 εκλεκτούς επιχειρηματίες. Δεν ξεχωρίζω ούτε έναν, αλλά αντιθέτως βλέπω μια ομάδα ενωμένη, που έχει στόχους, όραμα και όρεξη για δουλειά. Μαζί σπάσαμε το πρώτο ρεκόρ: αυτό της συμμετοχής. Μαζί σπάσαμε και ένα δεύτερο ρεκόρ: αυτό της μεγάλης γυναικείας συμμετοχής. Μαζί θα σπάσουμε και άλλο ένα ρεκόρ: θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τα Χανιά στις πρώτες θέσεις της επιχειρηματικότητας!

Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς και η ομάδα των 155 δεν φτάνει! Αλλά είναι η αρχή, που θα συμπαρασύρει ευχάριστα χιλιάδες επιχειρηματίες, που θα δουλέψουν μαζί μας για το κοινό καλό, για το συμφέρον του τόπου. 

Όπλα μας σε αυτή την «μάχη» είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια, ο ρεαλισμός, η εργατικότητά μας. Ξέρουμε πως, Μπορούμε και Θέλουμε να δώσουμε ένα νέο αέρα προοπτικής στην επιχειρηματικότητα των Χανίων. Είμαστε Μαζί, είμαστε Ενωμένοι, είμαστε Αποφασισμένοι να τρέξουμε τις εξελίξεις και να βγάλουμε τα Χανιά από το τέλμα και τα αδιέξοδα. 

Διεκδικούμε το «προλαμβάνειν» και δευτερευόντως τη «θεραπεία», ενθαρρύνουμε την προσφορά και δεν υποσχόμαστε «βολέματα», δίνουμε βήμα στην πρωτοβουλία των ανθρώπων και δεν «θάβουμε» υγιείς φωνές μόνο και μονό επειδή δεν είναι «δικοί μας». Δημιουργούμε ένα επιμελητήριο σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ανοιχτό στην κοινωνία, ανοιχτό σε όλους τους επιχειρηματίες και όχι τους ολίγους «εκλεκτούς», που θα κάνει άλματα εμπρός και όχι πισωγυρίσματα. 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που ενώσατε τις δυνάμεις σας με γνώμονα το δημιουργικό πείσμα για Αλλαγή και πρόοδο. Το καράβι μόλις ξεκίνησε».    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook