Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα του ΑΟΧ από τον Ηρακλή Ψαχνών στο τελευταίο φιλικό στη Νάουσα.

Η ομάδα του ΑΟΧ αγωνίστηκε με πολλούς μικρούς ποδοσφαιριστές και στα δύο ημίχρονα αφήνοντας πολύ καλή εικόνα.

Μπορεί η ομάδα του Πετράκη να έχασε από τον Ηρακλή Ψαχνών, μια ομάδα που ετοιμάζεται για τη Φούτμπολ Λιγκ και μάλιστα έχει στη σύνθεσή της ξένους ποδοσφαιριστές, έδηξε όμως πως βρίσκετε σε ανοδική πορεία.

Οι παίκτες του ΑΟΧ «πάλεψαν» πολύ το παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα να πετύχουν ένα γκολ , όμως ο τυχερός ήταν ο Ηρακλής, που κέρδισε με ένα γκολ στο 30’ που προήλθε από ένα άπιαστο σουτ του Δελήμπαση.

Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε την ομάδα με τους Καλογεράκης, Μπακάκης, Καμπλιώνης, Σελινιωτάκης, Μιχαήλ, Παπαδάκης, Βουρβαχάκης, Πλουσής, Τσουμαλτσίδης, Αργυρίου και Κατάκης.

Ενώ στο 45’ πραγματοποιήθηκε αλλαγή με τον Κατάκη να παραχωρεί την θέση του στον Στυλιανάκη.

Στο 70’ άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα του ΑΟΧ περνώντας στων αγωνιστικό χώρο οι Τζανάκης ( Μπακάκης), Μποχώνης (Καμπλιώνης), Τσιμπανάκος (Σελινιωτάκης), Τάντσης ( Μιχαήλ), Βαρουξάκης (Παπαδάκης), Αντωνόπουλος ( Πλουσής), και ο Βεστάκης (Αργυρίου).

Χαρακτηριστικό, ότι στο φιλικό δεν έπαιξε κανείς υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.

Η αποστολή του ΑΟΧ αναχωρεί οδικώς από τη Νάουσα την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή το πρωί θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς για τα Χανιά όπου θα φτάσει το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook