H Επαναστατική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης της ΕΛΑΣ για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώθηκαν και εμπράκτως, αφού η Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας ανέλαβε την ευθύνη.

Σε ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν «Με τη πρώτη και τη τρίτη ένοπλη παρέμβασή μας, δράσαμε δυο φορές δίπλα στα καθάρματα των ΜΑΤ, δηλώνοντας ότι το κοινωνικό κίνημα πρέπει να μην τους φοβάται κι ότι σύντομα θα ερχόταν η ώρα τους. Στις 10 Γενάρη 2017 κάναμε μια πρώτη προειδοποιητική επαφή, ρίχνοντας μια βολή στη κλούβα που σταθμεύει μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και άλλες δυο δίπλα σ’έναν σκοπό. Στις 6 Νοέμβρη επιτεθήκαμε πάλι σε αυτά τα καθάρματα».

Παράλληλα τονίζουν: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλάβει τη κυβερνητική διαχείριση, όπως και το ΠΑΣΟΚ πριν τη διακυβέρνηση Γιωργάκη Παπανδρέου, δια στώματος Χρυσοχωΐδη, τόνιζαν από τις προγραμματικές διακηρύξεις τους τη κατάργηση των χημικών όπλων. Φυσικά, κανένας κρατιστής δεν θα πραγματοποιούσε ποτέ αυτή τη «δέσμευση». Η χρήση μαζικών όπλων που μπορούν να εκτοξευτούν από απόσταση ασφαλή για τους ένστολους λακέδες, είναι αναγκαιότητα για το καθεστώς. Μόνο η μαζική χρήση πυροβόλων όπλων θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα χημικά, επαναφέροντας την εικόνα της χούντας. Χωρίς αυτά οι μπάτσοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο κοινωνικό κίνημα και τις λαϊκές εξεγέρσεις».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook