Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μάρκος Καραναστάσης» του ΤΕΙ Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Νοέμβριου, η «Ημέρα Καριέρας»  για « Φοιτητές & Πτυχιούχους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων [Ηράκλειο] του ΤΕΙ Κρήτης».  

Εκπρόσωποι από 30 επιχειρήσεις  παρουσίασαν το προφίλ των επιχειρήσεων τους και τις  απαιτήσεις που έχει το  σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Επικοινώνησαν με τους φοιτητές και τους πτυχιούχους  του Τμήματος “face to face”. 

Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων  άκουσαν τους φοιτητές και τους πτυχιούχους, δέχτηκαν τα βιογραφικά τους, απάντησαν σε ερωτήσεις τους και με δημιουργικό τρόπο τους μετέφεραν απόψεις και εμπειρίες από καλές πρακτικές. 

Από μια όμορφη εκδήλωση που ξεκίνησε το πρωί στις δέκα και τυπικά  τελείωσε το απόγευμα έμεινε μια γλυκιά γεύση και μια προσμονή επανάληψης έχοντας επιτύχει αφενός να ενεργοποιήσει  μεγάλο αριθμό φοιτητών που συνεργαστήκαν εθελοντικά για την ημέρα καριέρας με τα μέλη της ομάδας “ConnectTEIng” και αφετέρου να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τον  επιχειρηματικό κόσμο. 

Οι Συνδιοργανωτές 

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)  ΣΔΟ του ΤΕΙ Κρήτης και Γραφείο Διασύνδεσης  του ΤΕΙ Κρήτης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook