Η εταιρεία ΣΧΕΤΑΚΗΣ σας καλοσωρίζει στο νέο  και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της.Τώρα οι αγορές σας γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Ζήστε μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών μέσα από χιλιάδες είδη προϊόντων, για κάθε σας ανάγκη.

Το νέο website, έχει στόχο να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες, με προτάσεις και λύσεις σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων….Είναι απλό, εύχρηστο και φιλικό προς όλες τις συσκευές: κινητό, tablet και υπολογιστή.

Περιηγηθείτε στις πολυάριθμες κατηγορίες και γνωρίστε λεπτομερώς τα προϊόντα, επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει, κάντε σύγκριση, μοιραστείτε με τους φίλους σας, αλλά επίσης ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβές και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Η εταιρεία, η οποία εδώ και 57 χρόνια αποτελεί το Νο 1 κατάστημα πώλησης στην Κρήτη για:

  • Βιομηχανικά είδη
  • DIYπροϊόντα
  • Προϊόντα & Λύσεις Βελτίωσης Κατοικιών-Κήπων
  • Ξενοδοχειακές λύσεις

εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της και στο διαδίκτυο, προσφέροντας πλέον και ηλεκτρονικά, καινοτομία, ποιότητα, ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές.

Το νέο e-shop της εταιρείας φιλοξενείται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.sxetakis.gr, ενώ το κέντρο ηλεκτρονικού εμπορίου της βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης.

Το e-shop περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 προϊόντα, που βρίσκονται ήδη στη διάθεση των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος της Σχετάκης, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

Οι χρήστες, ακολουθώντας απλά βήματα, μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων,  οικιακού εξοπλισμού, κήπου & βεράντας, αξεσουάρ διακόσμησης, εργαλείων και βιομηχανικού εξοπλισμού , ξενοδοχειακών προϊόντων και λύσεων κτλ., αλλά και να προσδιορίσουν τον τρόπο πληρωμής και παράδοσής τους.

Ευελιξία επιλογής των προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζητάει ο πελάτης

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Τρόποι πληρωμής : Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Με αντικαταβολή, με πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή.

Τρόποι παράδοσης: Με Γενική ταχυδρομική, ACS, πρακτορείο μεταφορών, παραλαβή από το κατάστημα

Με το e-shop και μέσα από το Do It Yourself Blog μας παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες DIY προτάσεις, προσιτές για κάθε καταναλωτή.

To νέο e-shop αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της εταιρείας, για συνεχείς επενδύσεις στον χώρο του λιανεμπορίου και προσαρμογή στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Ανακαλύψτε το λοιπόν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook