Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ Ειρηναίο, επισκέφτηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ Χάρης Βαβουρανάκης  με τον κ. Νίκο Παπανικολάου μέλος του Δ.Σ.  

Σκοπός της συνάντησης είναι η συνεργασία της Εκκλησίας με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου σε θέματα πρόληψης  και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών. 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκε στην ανάγκη έγκυρης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης των πολιτών  και την  λήψη προληπτικών μέτρων, έτσι ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε τα κρούσματα της γρίπης, αλλά και τις επιπλοκές της. Ο κ. Παπανικολάου τόνισε τα οφέλη του εμβολιασμού και το γεγονός ότι με τον εμβολιασμό προστατεύεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και το διπλανό σου, ως μία ομπρέλα προστασίας ολόκληρης της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό πρότειναν ως αρχή της συνεργασίας να διανεμηθεί το φυλλάδιο για τον αντιγριπικό εμβολιασμό στους πολίτες από τις ενορίες της πόλης.      

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος χαιρέτισε την κίνηση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και δήλωσε πρόθυμος να συνεισφέρει με κάθε τρόπο σε όποια ενέργεια συμβάλει στην ενημέρωση, την πρόληψη και την προστασία  των πολιτών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook