Το πορτ μπαγκάζ, τα πίσω καθίσματα και αυτό του συνοδηγού ήταν ασφυκτικά γεμάτα με έξι σάκους που περιείχαν 107 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 142 κιλών και 500 γραμμαρίων

Μόνο στα… γόνατά του δεν είχε δέματα με χασίς ένας νεαρός Αλβανός που παρέλαβε στα σύνορα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από τους ομοεθνείς του «βαρόνους» για να την εισάγει στην Ελλάδα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και να την διακινήσει!

Οι πληροφορίες για την επικείμενη απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα είχαν κινητοποιήσει τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. Ένα από αυτά, στην Αετόπετρα Ιωαννίνων, εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο ως τα… μπούνια με χασίς!

Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το πορτ μπαγκάζ, τα πίσω καθίσματα και αυτό του συνοδηγού ήταν ασφυκτικά γεμάτα με έξι σάκους που περιείχαν 107 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 142 κιλών και 500 γραμμαρίων! Έτσι, κατασχέθηκε και ο 20χρονος αλλοδαπός οδηγός του συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook