Ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός έκανε σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της πρωτοπόρου (με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς πριν την έναρξης) Παναχαϊκής και θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία (0-0).

Οι φάσεις του αγώνα

4′ Καλή στιγμή για τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό, ο Λέο έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και έκανε το σουτ και ο Πολίμος έδιωξε σε κόρνερ προ του Ξύδα.
19′ Μπαλιά του Αρναούτογλου στην πλάτη της άμυνας για τον Λεμονή, σέντρα-σουτ του τελευταίου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.
20′ Σέντρα του Φωτάκη κεφαλιά του Μωραΐτη μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
30′ Νέα εντυπωσιακή… κούρσα του Λέο και σέντρα για τον Ξύδα, που δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία για να καταλήξει άουτ.
41′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ξύδα. Από κάθετη του Τόλι ο Λεμονής πάσαρε στον Ξύδα, που απέφυγε τον Μακρυδημήτρη και σούταρε για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βρονταράς.
45+1′ Μακρινό σουτ του Σάλιακα η μπάλα ψηλά άουτ.
49′ Εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα απομακρύνουν οι αμυντικοί, σουτ του Αρναούτογλου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βρονταράς.
61′ Σέντρα του Σάλιακα ο Ξύδας υπό την πίεση του Μακρυδημήτρη προσπάθησε να κάνει την προβολή η μπάλα κατέληξε άουτ.
63′ Απίστευτη ευκαιρία με τον Ξύδα να φεύγει στην κόντρα και με δυσκολία να αποφεύγει τον Βρονταρά σουτάροντας προς την εστία με τον Μακρυδημήτρη σχεδόν στη γραμμή να διώχνει σε κόρνερ.
65′ Μετά από λάθος έξω από την περιοχή της ομάδας μας ο Γκίνο έκανε το σουτ και ο Λαζαρίδης έστω και δύσκολα μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.
81′ Δυνατό σουτ του Σάλιακα η μπάλα πάνω από την εστία.

Διαιτητής: Πουλημάς (ΕΠΣ Κέρκυρας)
Βοηθοί: Αθανασοπούλου (ΕΠΣ Μεσσηνίας)-Σκορδίλης (ΕΠΣ Κέρκυρας)
4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Μαρκοπουλιώτης (11′), Σάλιακας (22′), Γκίνη (41′), Μουστακόπουλος (51′), Αρναούτογλου (55′), Γκίνο (85′)

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος (46′ Φουρλάνος), Μουστακόπουλος, Γκίνο, Φωτάκης (73′ Αργυρόπουλος), Στεργίδης, Μωραΐτης, Αποστολόπουλος (59′ Αποστολόπουλος).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Σάλιακας, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής (74′ Βρεττός), Ξύδας (85′ Ντάγκρας), Λέο (90′ Νικόλτσης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook