Πολλά συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του για τη σπουδαία εμφάνιση που έκαναν στην Πάτρα ο Γιώργος Πετράκης.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού ανέφερε τα εξής: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο της Παναχαϊκής, είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε γήπεδα που έχουν κόσμο και αυτό η Παναχαϊκή δεν το έχει κερδίσει τυχαία, αυτό που γίνεται είναι κάτι πολύ καλό, βγάζει υγεία και σίγουρα γι’ αυτό το κομμάτι τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς από τη δική μας πλευρά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Οι παίκτες μου έκαναν μία πολύ σπουδαία προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία-δύο καλές ευκαιρίες και κάποιες καλές προϋποθέσεις με βάση τον τρόπο που είχαμε επιλέξει να απειλήσουμε τον αντίπαλο και από την άλλη δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Νομίζω ότι και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σχεδόν η ίδια, εκτός από τα τελευταία λεπτά που ο αντίπαλος μας πίεσε παραπάνω χωρίς όμως αυτό να μπορεί να το μετουσιώσει σε κάποια αρκετά καλή ευκαιρία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου. Πλέον εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας».

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο γυμναστής Ηλίας Σορώκος (λόγω τιμωρίας του Οφρυδόπουλου) δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, κάτι που φάνηκε. Προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλλουμε το ρυθμό μας αλλά ουσιαστικά χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε, είχαμε στα περισσότερα λεπτά την κυκλοφορία, προσπαθήσαμε με πλαγιοκοπήσεις να βγάλουμε κάποια φάση, αλλά όλα αυτά ήταν κάπως ανούσια και το τελικό 0-0 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία μας είναι ότι αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι να μην το χάσουμε και αυτό έγινε και σήμερα. Προχωράμε μπροστά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Άρη και από αύριο προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ακόμα μια φορά μας στήριξε δυνατά και μας έδωσε ώθηση και να του ζητήσουμε συγνώμη που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Πετράκη και την ομάδα των Χανίων και καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook