Σε ιδρύματα της πόλης των Χανίων διατέθηκαν τα έσοδα από τις θεατρικές παραστάσεις που ανέβασε τα προηγούμενα χρόνια η θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων έκανε πράξη τη δέσμευσή του να διαθέσει σε κοινωφελείς σκοπούς τα έσοδα που συγκέντρωσε από τις παραστάσεις της θεατρικής του ομάδας.

Σήμερα στον χώρο της βιβλιοθήκης του συλλόγου, παραδόθηκαν σε εκπροσώπους ιδρυμάτων της πόλης  που προορίζονται να ενισχύσουν το σημαντικό έργο που αυτοί επιτελούν.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Χ., η προσπάθεια μικρής οικονομικής ανακούφισης των ιδρυμάτων γίνεται στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που επιδιώκει ο σύλλογος να ασκεί, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

 

Με τις τρεις παραστάσεις που ανέβηκαν από τη θεατρική ομάδα του Δ.Σ.Χ συγκεντρώθηκε το ποσό των 5.100 ευρώ τα οποία και αποδόθηκαν στα ιδρύματα της πόλης, όπως είπε η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Χ, Αγάπη Μικρού.

 

Τα ιδρύματα που θα πάρουν μια μικρή οικονομική ανάσα από την ενέργεια αυτή είναι πολλά και όπως τόνισε ο Υπεύθυνος τομέα Πολιτισμού του Δ.Σ.Χ., Γιώργος Βεργάκης, η θεατρική ομάδα ετοιμάζει νέα παράσταση για το 2018, τα έσοδα της οποίας επίσης θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.

 

 

Από την πλευρά των εκπροσώπων των ιδρυμάτων, εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη βοήθεια αυτή που αποτελεί τονωτική οικονομική ένεση για την κάλυψη των αναγκών στις οποίες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν καθημερινά για να φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook