Στον Γιάννη Σταγάκη απαντά ο Αντώνης Καμηλάκης

Στην ανακοίνωση του Γιάννη Σταγάκη απαντά ο Αντώνης Καμηλάκης,Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, από την πλευρά της Δημοτικής Παράταξης “Χανιά, μαζί για τον Δήμο μας”.

Να θυμίσουμε ότι ο…πόλεμος ανακοινώσεων ξεκίνησε με αφορμή μια ανακοίνωση της κας Αγγελάκη, που έκανε λόγω ότι η δημοτική αρχή παραμένει άπραγη και απλώς ολοκληρώνει έργα των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε η απάντηση του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων Γιάννη Σταγάκη, στις πρόσφατες δηλώσεις της Δημοτικής Συμβούλου Νάνσυς Αγγελάκη για «γενική απραξία» από την Δημοτική Αρχή των Χανίων.

Από πότε άραγε τέσσερα χρόνια κοντά, η ανάπλαση δύο πάρκων ή μία μελέτη, θέτουν έναν Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης;  Είναι άραγε τα έργα καθημερινότητας – όχι βέβαια ότι και αυτά δεν χρειάζονται – τα πολύ σημαντικά έργα, τα οποία η Δημοτική Αρχή, μη έχοντας κάτι άλλο να επιδείξει τόσα χρόνια τώρα, τα διατυμπανίζει με συνεντεύξεις και δελτία Τύπου;

Μελέτες προηγούμενων Δημοτικών Αρχών παραμένουν στα συρτάρια, κάποιες ξανα – παρουσιάζονται, χρηματοδοτήσεις χάνονται από λανθασμένους χειρισμούς. Διεκδικητικότητα μηδέν, όραμα ανύπαρκτο, όταν παραμένουν σε εκκρεμότητα έργα όπως: Παλιό Δημαρχείο, το ρολόϊ στην Αγορά, η πισίνα στο Ξενία, η Δυτική Τάφρος.

Κανείς διάλογος με τους φορείς και τους πολίτες, απαξίωση θεσμών, δράσεις που χάνονται, δομές που κλείνουν, καταγράφονται στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.

Κι έρχονται να ανακοινώσουν πανηγυρικά το έργο της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς που όλο ξεκινάει, πανηγυρίζοντας επίσης για «μία αποτυχημένη» αγορά κτηρίου προκειμένου να στεγάσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Όμως, οι Χανιώτες, δεν «τρώνε κουτόχορτο». Βλέπουν και κρίνουν. Και προφανώς αισθάνονται απογοητευμένοι από την Δημοτική Αρχή, η οποία για άλλα δεσμευόταν προεκλογικά και άλλο «πρόσωπο» έδειξε στην πορεία της θητείας της.

Αντώνης Καμηλάκης
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χανίων”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook