Επαφές του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μηνά Μελισσείδη

Τα συσσωρευμένα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, που είναι εγκατεστημένες στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, συζήτησαν σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μηνάς Μελισσείδης και ο Προέδρος ΣΕΒΠΗ κ. Λεφτέρης Αντωνακάκης.

Ο κος Μελισσείδης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Λευτέρη Αντωνακάκη, μέλη του Δ.Σ. και εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ), οι οποίοι μετέφεραν την αγωνία τους για το μέλλον της ΒΙ.ΠΕ και ανέλυσαν προτάσεις τους για τα θέματα που απασχολούν τις Επιχειρήσεις Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, με κυρίαρχο τα   υψηλά δημοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας

Ο κος Μελισσείδης, τόνισε τη σημασία που δίνει η παράταξή του στην εύρυθμη λειτουργία της ΒΙΠΕ Ηρακλείου και στην επίλυση των ζητημάτων, που αφορούν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε μια αγαστή και αδιάλειπτη συνεργασία το επόμενο διάστημα.

Το πρωί της Δευτέρας επίσης, ο κος Μηνάς Μελισσείδης, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη. Η συζήτηση επιστράφηκε σε θέματα, τα οποία  μπορούν να αντιμετωπιστούν από κοινού μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου, όπως το ΒΙΟΠΑ Ανωπόλεως, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αλλά και άλλα  αναπτυξιακά έργα, όπως η πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών και το πρώην μοτέλ ΞΕΝΙΑ, τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Χερσονήσου. Εκτενής συζήτηση έγινε για τις πρωτοβουλίες, που από κοινού έχουν αναλάβει ο Δήμος και το Επιμελητήριο, για την δημιουργία καταδυτικού πάρκου στη Σταλίδα. Ειδικά για το τελευταίο, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κος Μελισσείδης, δεσμεύτηκαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους, για μια γρήγορη αδειοδότηση, προκειμένου να δημιουργηθεί πριν την έναρξη της ερχόμενης σαιζόν.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook