Του είπαν ή να παραγγείλει ή να φύγει και το πήρε πατριωτικά!

Μια χορταστική μπριζόλα και πολλά ορεκτικά γεύτηκε ένας άστεγος στο βρετανικό νησάκι του Τζέρσεϊ, συνοδεύοντάς τα με πανάκριβη σαμπάνια, όταν τα «πήρε» με το προσωπικό του πεντάστερου ξενοδοχείου.

O 52χρονος Michael Andrew Phillips καθόταν στο μπαρ του πολυτελούς ξενοδοχείου «Old Court House» όταν αποφάσισαν να τον διώξουν κακήν κακώς γιατί δεν είχε παραγγείλει τίποτα.

Ο άστεγος κάθισε τότε σε ένα τραπέζι του πεντάστερου ξενοδοχείου και παρήγγειλε κοκτέιλ γαρίδας, διάφορα ορεκτικά, μια ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα και σαμπάνια Dom Perignon φυσικά για να κατέβει όλο αυτό το φαΐ.

Μετά παρήγγειλε άλλα δύο μπουκάλια κρασί, πριν τους δώσει το δίπλωμα οδήγησης για να αποδείξει ότι έμενε σε ένα από τα πανάκριβα δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου. Μέχρι να εξακριβώσουν οι υπάλληλοι αν ήταν όντως πελάτης τους, ο Michael είχε γίνει καπνός!

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει μόνιμη διεύθυνση, η αστυνομία τον εντόπισε και κατηγορήθηκε για πολλά και διάφορα, όπως μεταδίδει η «Mirror». Ο δικηγόρος του είπε πως έκανε ό,τι έκανε όταν του αρνήθηκαν την είσοδο τα καταφύγια αστέγων του νησιού και κάπως έπρεπε να τραφεί.

Ο δικαστής του ζήτησε να υποσχεθεί πως θα πληρώσει το τσιμπούσι και τον άφησε τελικά ελεύθερο…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook