Θα πρέπει να υποβάλουν στην εκλογική επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14.30 μ.μ.. 

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης υπενθυμίζει στα μέλη του ότι, σύμφωνα με απόφαση της Εκλογικής του Επιτροπής, τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου (εταιρείες προσωπικές, κεφαλαιουχικές, συνεταιρισμοί) και τα υποκαταστήματα επιχειρήσεων που εδρεύουν σε άλλο Νομό ή αλλοδαπών επιχειρήσεων, εφόσον έχουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να υποβάλουν στην εκλογική επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14.30 μ.μ.. 

Η εξουσιοδότηση των εκπροσώπων γίνεται σε ειδικό έντυπο που έχει συντάξει η Εκλογική Επιτροπή. Το ειδικό έντυπο είναι διαθέσιμο ΕΔΩ

Σε περίπτωση μη υπόδειξης εκπροσώπων μέχρι την ημερομηνία, αυτή τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου ΔΕΝ θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Επιμελητηρίου που θα πραγματοποιηθούν στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τηλ. 28310 22214
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook