Κάλεσμα σε φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις για την οργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Αρκαλοχώρι

Μετά από κάλεσμα  του  Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και τον Δ.Ο.Π.Α.Π δημιουργήθηκε οργανωτική επιτροπή  για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων. Μετά από διαδοχικές συναντήσεις , αποφασίστηκε να κατασκευαστεί ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό με ξύλινα στολισμένα σπιτάκια στην πλατεία Ελευθερίας στο Αρκαλοχώρι και να διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις με ποικιλία θεμάτων, ώστε να δοθεί ένα χρώμα χαράς και μια νότα αισιοδοξίας την περίοδο των εορτών.

Στην ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής αναφέρεται:

“Στοχεύοντας στο να μοιράσουμε χαμόγελα ανθρωπιάς σε μικρούς και μεγάλους με τη κοινή συμμετοχή και τη συνδιοργάνωση όλων θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα ανθρωπιάς και προσφοράς.

Στις εκδηλώσεις πρόκειται να ενταχθούν  θεατρικά δρώμενα, κάλαντα, φωταγώγηση δένδρου ,παραδοσιακοί χοροί, παιδικά εργαστήρια, χορωδίες, αφηγήσεις παραμυθιών, φιλανθρωπικά παζάρια  και πάρα πολλές  ακόμη δράσεις που θα αγκαλιάσουν ολόκληρη την πόλη μας.

Καλούμε όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ,να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

στο mail: [email protected] ή

στα τηλέφωνα 6937005192 (Στέφανος Ψυλλάκης)

6986042455 ( Παπαδάκη Μαρία)

6972764513 ( Νταναλάκη Κατερίνα) ,

προκειμένου να συντάξουμε το τελικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα με όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν .”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook