Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 10.00 – 18.00 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 9.00 – 14.00 κλιμάκιο νοσηλευτών του Νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού Αθηνών και ιατρών θα πραγματοποιήσουνστο ΚΗΦΗ Ανωγείων δωρεάν εξέταση για το κοινό.

Οι ειδικότητες των γιατρών που θα συμμετάσχουν στο κοινωνικό ιατρείο που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων είναι οι εξής: Ουρολόγος, ΩΡΛ, Καρδιολόγος, Χειρουργός, Ορθοπεδικός, Παιδίατρος, Αγγειολόγος, Αγγειοχειρουργός.

Σε ανακοίνωσή του ο πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων αναφέρει:

“Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης μας υποχρεώνει να διευρύνουμε συνεχώς το «δίχτυ» κοινωνικής προστασίας. Πρόκειται για μια σοβαρή κοινωνική – ανθρωπιστική παρέμβαση που υλοποιούμε με την υποστήριξη πολλών φορέων του χωριού μας αλλά και την στήριξη πολλών εταιρειών και επιχειρηματιών που αφορά την ουσιαστική βοήθεια που θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες στα Ανώγεια ειδικευμένα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στόχος μας είναι, η κοινωνική αυτή παρέμβαση του Πολιτιστικού συλλόγου, να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για το χωριό μας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook