Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι με χτεσινή Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου ορίζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για λόγους ασφαλείας σε τμήμα της επαρχιακής οδού 4, που διέρχεται από το φαράγγι «ΚΟΤΣΥΦΟΥ».

Συγκεκριμένα αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή και απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στην επαρχιακό οδό 4, στο ύψος της περιοχής Κάνεβος – Διαχλόστρατο και συγκεκριμένα από την χ.θ. 7+950 (διασταύρωση προς Κάνεβο και Καλή Συκιά) έως την χ.θ. 9+ 700 (διασταύρωση της ε.ο. 4 με την  ε.ο. 10).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο παραπάνω τμήμα της επαρχιακής οδού θα πραγματοποιείται προς την τοπική κοινότητα Σελλιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου μέσω των υπ’ αριθμό 9 και 10 επαρχιακών οδών( Κοξαρέ – Ασώματος – Μύρθιος – Διχαλόστρατο).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Η παρούσα Απόφαση ισχύει μέχρι την εξάλειψη των ιδιαίτερων λόγων οδικής ασφάλειας που επέβαλαν την έκδοσή της ή μέχρι την έκδοση  νεότερης απόφασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook