Πιθανό πρόβλημα στο χειρόφρενο

Ανακαλούνται οχήματα Τoyota και Piaggio εξαιτίας προβλημάτων στο χειρόφρενο, προκειμένου να ελεγχθούν ή να αντικατασταθούν.

Συγκεκριμένα:

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά σε 403 οχήματα Τoyota μοντέλα C-HR με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης, παραγωγής από τον Σεπτέμβριο 2016 έως τον Οκτώβριο 2017.

Στα οχήματα αυτά ενδέχεται, λόγω συσσώρευσης μεταλλικών οξειδίων στον ενεργοποιητή του χειρόφρενου, o εγκέφαλος του συστήματος ελέγχου ευστάθειας να ερμηνεύσει εσφαλμένα την ύπαρξη ηλεκτρικού κυκλώματος και να εμφανιστεί μήνυμα βλάβης.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Toyota για να γίνει o επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου του συστήματος ελέγχου ευστάθειας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 2808222.

Ανακαλούνται επίσης 152 φορτηγά Piaggio, μοντέλα Porter και Quargo παραγωγής 2012 έως και 2017 για αντικατάσταση του μοχλού του χειρόφρενου παρκαρίσματος ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές.

Η αντικατάσταση θα γίνει χωρίς οικονομική επιβάρυνση.Περισσότερες πληροφορίες στο 210-7572100, email piaggiohellas@gr.piaggio.com .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook