Παραδόθηκε το υλικό από τις κάμερες που έχουν καταγράψει τους δράστες

Σε καταγγελία προς την Αστυνομία προχώρησε ο Δήμος Ανωγείων, παραδίδοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας περιστατικών κλοπής πετρελαίου, αλλά και φθορών σε μηχανήματα του Δήμου με δράστες τρεις αγνώστους προς το παρόν δράστες.

Τα περιστατικά που ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι με την οργή να κορυφώνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου όπου όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό, τρεις άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν μια κάμερα, έκλεψαν μπιτόνια με πετρέλαιο σπάζοντας την τάπα του Γκρέιντερ! Σύμφωνα με το οπτικό υλικό τα πρόσωπα των δραστών καλύπτονταν με τα μπιτόνια πετρελαίου που κουβάλησαν, ενώ οι κλοπές αφορούν σε αποθήκη του Δήμου, αλλά και στο χώρο του Περαχωριανού σχολείου δίπλα μάλιστα στο Αστυνομικό τμήμα, δείχνοντας έτσι και τον θρασύτατο τρόπο που λειτουργούν οι ληστές.

Πλέον αναμένεται η έρευνα της Αστυνομίας να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση αναγνώρισης και σύλληψης των δραστών με τον Δήμο Ανωγείων να πράττει τα δέοντα για την υπεράσπιση της περιουσίας όλων μας. Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Δυστυχώς ερχόμαστε στη θέση να καταγγείλουμε κάποιες έκνομες ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στην κοινωνία μας και έχουν να κάνουν με την περιουσία του δήμου, δηλαδή την περιουσία όλων μας. Από το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει κάποια κρούσματα κλοπής πετρελαίου αλλά και βανδαλισμοί μηχανημάτων (φορτηγό, απορριμματοφόρο ) τα οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με την αλλαγή χώρου στάθμευσης αυτών είτε στην αποθήκη του Δήμου (χώρος ο οποίος προστατεύεται από φωτισμό και κάμερες, είτε στο χώρο του Περαχωριανού σχολείου, δίπλα στο Αστυνομικό τμήμα.

Αποκορύφωμα αυτών των δράσεων ήρθε ξημερώματα Πέμπτης 16/10 και ώρα 02.45-03.15 π.μ όπου τρία άτομα, οδηγός και δυο δράστες οι οποίοι είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με τα “μπιτόνια” που είχαν μαζί τους, χάλασαν μια κάμερα, έσπασαν την τάπα του Γκρέϊντερ (το οποίο αυτές τις μέρες δούλευε στους αγροτικούς δρόμους), έκλεψαν έξι μπιτόνια πετρέλαιο και κατόπιν ειδοποίησαν τον οδηγό ο οποίος “κρυβόταν” εκεί κοντά, μέχρι να τελειώσουν, φόρτωσαν την λεία και έφυγαν.

Το υλικό καταγραφής από τις κάμερες καθώς και η αναφορά για την κλοπή παραδόθηκε στην Αστυνομία και είμαστε σε…αναμονή προκειμένου να λάβουμε τα αποτελέσματα της διενέργειας ελέγχου των παραπάνω αχαρακτήριστων ενεργειών και να πράξουμε τα δέοντα. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τη δημοτική περιουσία και να μην αφήσουμε τη λογική του “δε βαριέσαι” να μας καθορίσει ” καταλήγει.

anogi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook