Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ξενάγηση, με θέμα: “Γνωριμία με τα μνημεία του Ενετικού Λιμένα” από την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Ζαχαρένια Σημανδηράκη. 

Η ξενάγηση εντάσσεται στο επιτυχημένο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία των ξεναγών, και άλλων φορέων του τόπου μας.

Ως σημείο συνάντησης – αφετηρία έχει οριστεί το Δημαρχείο Χανίων, ενώ η συγκεκριμένη ξενάγηση θα ακολουθήσει τη διαδρομή Δημαρχείο –  Χάληδων – Ακτή Τομπάζη – Νεώριο Μόρο. 

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 3/12/2017, με θέμα: “Το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων” και θα πραγματοποιηθεί από τον επαγγελματία ξεναγό της πόλης μας, Σταύρο Σταυρουλάκη.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί ποιοτικό πρόγραμμα ξενάγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο: 28213 41665 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook