Δήλωση στήριξης στον Γ.Μαργαρώνη και στο συνδυασμό του, στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου

Τη στήριξη του προς τον υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων, με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό “Νέα Πορεία”,  στον οποίο είναι επικεφαλής, εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ Ιωάννης Παυλάκης.

Ο κ. Παυλάκης με δημόσια επιστολή του εξήρε την περίοδο που στο τιμόνι του Επιμελητήριο “κάθονταν” ο Γιάννης Μαργαρώνης σημειώνοντας οτι το χρονικό αυτό διάστημα το Επιμελητήριο μετατράπηκε σε ένα ζωντανό και προσιτό χώρο επιχειρηματικότητας ενώ όπως επεσήμανε δημιουργήθηκαν πολλές δράσεις που τόνωσαν την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Παυλάκη έχει ως εξής:

Τα τελευταία 6 χρόνια με τις ευρύτερες πολιτικές των μνημονίων και των κυβερνήσεων ο επιχειρηματικός κόσμος στη χώρα μας έχει βρεθεί σε δεινή θέση .

Τις δύσκολες αυτές ώρες για την επιχειρηματικότητα ευτυχώς υπήρχε ένας σημαντικός σύμμαχος και συνοδοιπόρος πάντα στο πλευρό μας. 

Δεν  είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ.

Η πολύχρονη συνδικαλιστική μου δράση και εμπειρία, μου δίνει το δικαίωμα και την ικανότητα να διακρίνω ποιος στάθηκε πραγματικά διπλά στο μικρομεσαίο επιχειρηματία όλο αυτό το διάστημα.

Η σημερινή διοίκηση του ΕΒΕΧ με το που ανέλαβε   ξεπερνώντας τις παθογένειες  του παρελθόντος, άνοιξε το επιμελητήριο και υποδέχτηκε τα μέλη του, φιλοξενεί την πλειονότητα των συλλόγων στους χώρους του και τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Δημιούργησε δομές και εργαλεία τα οποία εκτόξευσαν  τις εξαγωγές  και συνέβαλε τα μέγιστα στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος  τη βαριά βιομηχανία του τόπου μας. Επίσης μετέτρεψε το ΕΒΕΧ  σε ένα ζωντανό και προσιτό χώρο επιχειρηματικότητας. 

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω και μερικά θέματα που έχουμε δουλέψει μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗ τον ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ.

α)ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ   στηρίξαμε και διαχειριστήκαμε το σημαντικό αυτό φορέα σε καιρούς δύσκολους 

β) ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ένα έργο από τα πρώτα στην ΕΛΛΑΔΑ με απτά αποτελέσματα .

γ) πολλαπλά πανελλήνια συνέδρια των συλλόγων μας με την υποστήριξη του ΕΒΕΧ ,

δ)δεκάδες ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ενημερωτικές εκδηλώσεις και πολλά αλλά .

Οι  10-12 ώρες καθημερινής παρουσίας του Πρόεδρου με την πόρτα του γραφείου του αλλά και τα αυτιά του ανοικτά, πρόθυμος να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε μας απασχολούσε , ήταν για μας το στήριγμα στη δύσκολη προσπάθεια των Μ.Μ.Ε. να επιβιώσουν.

Οι αγώνες που έδωσε και συνεχίζει στο πλευρό μας  φέρνοντας τον σε σύγκρουση  ακόμα και με προσωπικούς του φίλους για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα μας και επειδή η ΑΧΑΡΗΣΤΕΙΑ είναι ένα χαρακτηριστικό που ουδέποτε με αντιπροσώπευε  αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον νυν πρόεδρο του ΕΒΕΧ .ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ και τον συνδυασμό του ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ  στον τομέα των Υπηρεσιών .

Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ                                                                             

Γιατί   Γνωρίζουμε  –  Γιατί  Μπορούμε.

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Νομού Χανιών                                 

 Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημοσίων  Ιδιωτικών Σχολείων

Πρόεδρος Σύμπραξης Φορέων Χανίων  για την Απασχόληση και την Εργασία                                                                      

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook