Δείτε τον… σατανικό τρόπο με τον οποίο εκδικήθηκε μια πιτσαρία ένας δυσαρεστημένος πελάτης- Του φέρθηκαν σαν να ήταν εγκληματίας και… έπρεπε να το πληρώσουν, ισχυρίστηκε ο ίδιος

Ένας δυσαρεστημένος πελάτης της πιτσαρίας Domino’s σκέφτηκε τον πιο… σατανικό τρόπο να εκδικηθεί τους υπαλλήλους του τοπικού υποκαταστήματος της διεθνούς αλυσίδας για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν μετά από μια παρεξήγηση σχετικά με την πληρωμή της τελευταίας του παραγγελίας.

Ο 23χρονος Μπίλι Μάρτιν είχε παραγγείλει μια αρκετά μεγάλη παραγγελία που περιλάμβανε πίτσα, τηγανητές πατάτες και αρκετά αναψυκτικά την περασμένη εβδομάδα. Όταν ο ντελιβεράς έφτασε στο σπίτι του νεαρού Βρετανού, στην πόλη Τάμγουορθ της κομητείας Στάφορντσαϊρ, άφησε γρήγορα τα φαγητά αξίας 25 λιρών και εξαφανίστηκε προτού ο 23χρονος προλάβει να τον πληρώσει. 

Προφανώς ο ντελιβεράς νόμιζε ότι ο νεαρός άνδρας είχε πληρώσει με κάρτα μέσω διαδικτύου, όπως συνήθιζε εξάλλου να κάνει. Ο ιδιος ο 23χρονος δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο συμβάν, θεωρώντας ότι όντως είχε πληρώσει με κάρτα και το είχε ξεχάσει. Εξάλλου, ποιος θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει «φασαρία» σε μια πιτσαρία επειδή του έφερε τσάμπα παραγγελία;

Το πρόβλημα ξεκίνησε μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί. Το προσωπικό της πιτσαρίας, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έγινε λάθος με την πληρωμή άρχισε να «βομβαρδίζει» με τηλεφωνήματα και μηνύματα τον τακτικό πελάτη του υποκαταστήματος. 

Ο ίδιος είχε αναχωρήσει το ίδιο πρωί για ένα διήμερο ταξίδι, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία ενός οικογενειακού του προσώπου και διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους που του τηλεφωνούσαν ότι αμέσως μόλις γυρίσει θα περάσει από την πιτσαρία για να τους πληρώσει. Εκείνοι ωστόσο δεν σταμάτησαν να του τηλεφωνούν επί δύο συνεχόμενα 24ωρα, θεωρώντας ότι έλεγε ψέματα ότι βρισκόταν σε κηδεία και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ώστε να πιέσει τον 23χρονο να πληρώσει.

Το τηλεφώνημα της αστυνομίας που του έδινε προθεσμία μέχρι την επόμενη μέρα να πληρώσει τον λογαριασμό του ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον νεαρό, ο οποίος αποφάσισε να εκδικηθεί το προσωπικό της πιτσαρίας με έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο.

Αφού πήγε σε μια τοπική αίθουσα bowling, κατάφερε να ανταλλάξει την αξία της παραγγελίας, δηλ. 25 λίρες, με 1.287 νομίσματα των δύο πενών, με τα οποία κατέφθασε στην πιτσαρία για να πληρώσει… τα χρωστούμενα.

Μάλιστα κατέγραψε σε βίντεο τους εξοργισμένους υπαλλήλους καθώς προσπαθούσαν να μετρήσουν το οφειλόμενο ποσό και ανάρτησε το κλιπ στα social media, όπου έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

«Με έκαναν να νιώσω σαν εγκληματίας και έπαθαν αυτό που τους άξιζε», έγραψε ο νεαρός στο διαδίκτυο.

Αν και πολλοί επίσης δυσαρεστημένοι πελάτες της πιτσαρίας επικρότησαν με σχόλια online τις ενέργειες του 23χρονου, υπήρξαν και αρκετοί που τις καταδίκασαν, λέγοντας ότι η τακτική της «συνεχούς παρενόχλησης» του πελάτη που δεν έχει πληρώσει με τηλεφωνήματα και μηνύματα είναι θέμα της διοίκησης της εταιρίας και όχι των υπαλλήλων, που προφανώς έχουν λάβει ρητή εντολή να το κάνουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook