Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/11/2017 μεταξύ 12:00 και 14:00 στην Αίθουσα 2041 του Κτηρίου Επιστημών.

Το Innovation House του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης νεοφυών – καινοτόμων επιχειρήσεων». 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δύο ομιλίες.

Ο Σπύρος Αρσένης, συντονιστής του προγράμματος ΝΒG Business Seeds θα μιλήσει για το πρόγραμμα ΝΒG Business Seeds στήριξης και χρηματοδότησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, τον fintech accelerator, το πρόγραμμα χρηματοδότησης i-fund μέσω Crowdfunding καθώς και τη συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο Equifund. Eπίσης θα αναφερθεί  στις συνεργασίες του προγράμματος με τους φορείς και τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες της Κρήτης.

Η Κατερίνα Πραματάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονική υπεύθυνη του Accelerator ACEin και partner στο Unifund, θα μιλήσει για το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο πεδίο χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων και αξιοποίησης της έρευνας. Το Unifund είναι ένα από τα νέα funds που ιδρύονται στο πλαίσιο του Equifund στο Innovation Window και δίνει έμφαση στη μεταφορά τεχνολογίας (technology transfer), δηλαδή στην επιχειρηματική αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook