Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοέμβρη η Συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων με πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα νεολαίας. 

Τον πλούσιο απολογισμό δράσης της Επιτροπής παρουσίασε ο γραμματέας της Παπαδομανωλάκης Μανώλης, παρεμβάσεις έγιναν από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καθώς και τους αποστράτους μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων ενώ αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός  και από τους άλλους  συμμετέχοντες.

Εκλέχτηκε νέα Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καθώς και αντιπρόσωποι για το 18ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκέμβρη 2017 στην Αθήνα.

Μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις στην πόλη μας, την απρόκλητη επίθεση σε βάρος ανυποψίαστων  συμπολιτών μας  Χανιωτών και την εισαγωγή ενός  από αυτούς στο Νοσοκομείο από ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες, όπως και την προσπάθεια κουκουλώματος αυτού του γεγονότος, αποφασίστηκε:

1. Η συμμετοχή της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων στο σημερινό συλλαλητήριο που διοργανώνουν φορείς και συλλογικότητες της πόλης στις 6 το απόγευμα στην πλ. της Δημ. Αγοράς των Χανίων.

2. Καλούμε τον Χανιώτικο λαό σε συλλαλητήριο, την  Τρίτη 28 Νοέμβρη στις 11 το πρωί, στα Δικαστήρια, μέρα που ορίστηκε η δίκη (ερήμην) των ΝΑΤΟϊκών τραμπούκων.  Η μαζική συμμετοχή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις. 

3. Απαιτούμε:  

 Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους – Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν
 Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα
 Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό
 Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα – Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές
 Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του
 Εμπρός για ισχυρό αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook