Με την προκήρυξη των εκλογών στο Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου είμαι υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα, πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα για να μου ευχηθούν καλή επιτυχία, και από την Ελλάδα , αλλά και από την Ευρώπη, που έχω μέρος της δραστηριότητας μου.

Ρώτησα φίλο μου τι μου προτείνει να κάνω , για τον «αγώνα του ψήφου».(Είναι ένας πολύ καλός φίλος (με δεκαετίες ως πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και μάλιστα από τους λίγους επιτυχημένους ). Μου απάντησε με μία φράση: «να είσαι αληθινός στην επικοινωνία σου» γιατί οι ψήφοι έρχονται από αυτούς που δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που υπάρχει σήμερα, και από αυτούς που είναι ευχαριστημένοι με την σημερινή κατάσταση.

Και στις δύο περιπτώσεις εσύ θα είσαι στη μέση, και με το ένα χέρι θα τραβάς προς το καλύτερο, έχοντας και τους δύο μαζί, να συνεργάζονται , κάτω από την δική σου καθοδήγηση. Για το λόγο αυτό πρέπει να είσαι δυνατός, αληθινός για όλους και όταν είσαι υποψήφιος αλλά και όταν εκλεγείς. 
Σκέφτηκα αρκετά αυτά που μου είπε και όντος μέσα στην πληθώρα της πληροφορίας όλοι έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Μετά την εμπειρία των τελευταίων χρόνων που έπληξαν βάναυσα την ελεύθερη οικονομία, σήμερα με τα capital control σε πλήρη ισχύ, με την Ελλάδα να κατρακυλά ακόμα περισσότερο σε δείκτες και αξιολογήσεις χρειαζόμαστε φωνές από την φωνή σας χρειαζόμαστε την ψήφο σας. 

Χρειαζόμαστε αναδιάρθρωση στην εκπαίδευση και φιλοσοφία συνεργασίας με την πραγματική οικονομία, χρειαζόμαστε εποπτεία με αξιοκρατία και στόχο την βελτίωση της επιχειρηματικότητας και όχι της τιμωρίας του επιχειρηματία, χρειαζόμαστε την εμπειρία των παλαιότερων με την δυναμική των νέων, χρειαζόμαστε εσένα που δεν είσαι κρατικοδίαιτος και που δεν ανήκεις σε επιχειρηματικές κλίκες έτσι ώστε να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν μαζί μας όλοι αυτοί που είναι κρατικοδίαιτοι και έχουν σήμερα κλίκες, και που αύριο με την νίκη της παράταξης μας θα  νιώθουν αποκλεισμένοι σαν άλλοι οπαδοί μιας άλλης ηττημένης Ομάδας.

ΟΧΙ λοιπόν όλοι Μαζί θα προσπαθήσουμε για το αύριο έτσι αλλάζουμε εμείς , αλλάζουμε αυτό που μπορούμε.

Το αύριο μας ανήκει, ανήκει στα παιδιά μας και είναι καιρός να αλλάξουμε ΟΛΟΙ.

Για τα τυπικά του Βιογραφικού μου λοιπόν, είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και βρίσκομαι στο χώρο της επιχειρηματικότητας από τα 22 μου χρόνια. Σπούδασα σε Γερμανία και Ελλάδα και γνωρίζω πολύ καλά την Γερμανική και Αγγλική γλώσσα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 6989557777 στο FB:  EKLOGES EPIMELITIRIO, ή  michalisdrakomathioulakis . Σας περιμένω να έρθετε στην ομάδα μας να έρθετε να προτείνετε και να οργανώσουμε μαζί το αύριο. 

Μιχάλης Δρακομαθιουλάκης

Υποψήφιος Εμπορικού Τμήματος “Επιμελητηριακής Σύμπραξης” Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook