Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις βρετανικές αρχές, στο οποίο απεικονίζεται το εσωτερικό ενός μπουντρουμιού, όπου 5 φιλοναζιστές κρατούσαν αιχμάλωτο, χτυπούσαν, βασάνιζαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά έναν 27χρονο.

Το σκηνικό όσο και οι εικόνες που θα δείτε, θυμίζουν κάτι από… Saw! Αλυσίδες, γάντζοι, δερμάτινα λουριά, ειδικά διαμορφωμένες καρέκλες, ιμάντες, μάσκες και πλήθος άλλων αντικειμένων «κοσμούν» σε κάθε γωνιά το «κολαστήριο» το οποίο βρίσκεται σε βιομηχανικό προάστιο της Κορνουάλης. Παράλληλα, οι 5 θύτες είχαν κρεμάσει μια στολή μέλους της SS, την οποία πιθανότατα φορούσαν κατά τον βασανισμό των θυμάτων τους!

Το θύμα, ο 27χρονος Gary Jones, περιέγραψε λεπτομερώς όλα όσα έζησε· από τη στιγμή της απαγωγής μέχρι τις αμέτρητες ώρες μαρτυρίων που πέρασε στο ναζιστικό μπουντρούμι. Όπως ανέφερε, τέσσερις άνδρες του επιτέθηκαν στον δρόμο, του έδεσαν τα μάτια και τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί σε ένα αμάξι, που κατευθύνθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εκεί, τον έγδυσαν, τον κακοποίησαν και τον βίασαν επανειλημμένως, ενώ στη συνέχεια τον άφησαν στα περίχωρα του St. Austell, βαριά τραυματισμένο και με το σώμα του καλυμμένο με μώλωπες. Την επόμενη μέρα, οι 5 άνδρες ηλικίας 25-28 ετών συνελήφθησαν και κατά την ομολογία τους ισχυρίστηκαν ότι ο Gary τους χρωστούσε 2.500 λίρες και ήθελαν να τον τιμωρήσουν!

Καταδικάστηκαν συνολικά σε 28ετή φυλάκιση καθώς από τις αρχές διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους και σε άλλες κακουργηματικές πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook