Κάλεσμα στον κόσμο έκαναν με δηλώσεις τους την Πέμπτη ο Γιώργος Πετράκης και ο Μανώλης Σάλιακας, τονίζοντας ότι η βοήθειά του θα είναι σημαντική για να φτάσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στη νίκη.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας δήλωσε τα εξής: «Για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία νεανική ομάδα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ σοβαροί. Αν έχουμε αυτό το στοιχείο και είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε κοντά σε μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη. Εμείς σκεφτόμαστε αυτό και αυτό που μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο είναι ότι θα πλέον θα παίξουμε στα Χανιά και περιμένουμε τον κόσμο με την παρουσία του να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Για το αν αγχώνει την ομάδα η διατήρηση του αήττητου: «Δεν υπάρχει κάποιο άγχος από την πλευρά μας, εμείς το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι καλά τη δουλειά μας κάθε μέρα. Όταν αυτό συμβαίνει θα παρουσιαζόμαστε και καλά και αυτό θα μας βοηθήσει για να έχουμε και ανάλογη συνέχεια».

Για την κινητικότητα που υπάρχει στον κόσμο και την ώθηση που αναμένεται να δώσει: «Το θέλουμε και το περιμένουμε από τη δική μας πλευρά. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις μπροστά σε κόσμο και ειδικότερα για τους παίκτες και σίγουρα κι εμείς θέλουμε να τους καλέσουμε για να έρθουν να δουν το παιχνίδι μας».

Για το “κλειδί” του αγώνα: «Για εμάς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα “κλειδιά”. Αυτό που έχω πει είναι ότι θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Ο αντίπαλος θα είναι σίγουρα δυσκολοκατάβλητος, θα πρέπει σίγουρα να έχουμε και παραπάνω υπομονή για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

Όσον αφορά τον Σάλιακα δήλωσε τα εξής: «Πάμε με πολύ καλή ψυχολογία μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας για να πάρουμε τη νίκη που θα είναι σημαντική για τη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι αναμένεται δυναμική παρουσία του κόσμου: «Έτσι πιστεύω, ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook