Ο Πλατανιάς με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του να στηρίξει την προσπάθεια της ΑΕΚ για ενίσχυση των πληγέντων από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική.

Έτσι αντί για τις προσκλήσεις που της αναλογούν αποφάσισε να προμηθευτεί τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων, κάνοντας κάλεσμα στους φίλους της να ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια είτε πάνε στο γήπεδο είτε όχι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, για ενίσχυση όλων εκείνων που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, αποφάσισε να μην κάνει χρήση των προσκλήσεων που δικαιούται για την αναμέτρηση της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, αλλά να προμηθευτεί τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο προκειμένου να ενισχύσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας -είτε πάνε στο γήπεδο, είτε όχι- μπορούν να το πράξουν επικοινωνώντας ή περνώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, δίνοντας το όνομα τους, τον ΑΜΚΑ τους και το αντίτιμο των 5 ευρώ, που κοστίζουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2821097445

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook