Φίλοι της λένε ότι η κοπέλα γνώρισε έναν άνθρωπο και από τότε ξεκίνησαν τα ταξίδια της στον κόσμο – Αναρτήσεις όλο… νόημα στα social media από το νεαρό μοντέλο 

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η σύλληψη της 19χρονης καλλονής στο Χονγκ-Κονγκ, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πέραν των προσωπικών της αντικειμένων, κουβαλούσε και 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 307.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων της από τη Λέσβο, η 19χρονη Ειρήνη, πριν αποχαιρετίσει τους φίλους της είχε αναφέρει πως φεύγει για σπουδές στην Καλαμάτα ενώ μετά από ένα διάστημα μαθεύτηκε πως κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών.

Κάποιοι από τους φίλους της από το νησί αμφισβητούν την ύπαρξη του διαγωνισμού με την ονομασία «world star» και υπογραμμίζουν ότι η 19χρονη κοπέλα γνώρισε έναν άνθρωπο και τότε ξεκίνησαν τα ταξίδια της στον κόσμο. 

«Ήταν μια χαρά κορίτσι, δεν υπήρχε κάτι κακό που να πεις ότι ασχολείται. Απλά τώρα που είπε ότι θα φύγει για σπουδές και αυτά, και από ό,τι θυμάμαι είχε ακουστεί αφού έφυγε για σπουδές, ότι κέρδισε έναν διαγωνισμό με ταξίδια και θα γύρναγε όλον τον κόσμο, κάτι τέτοιο. Έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι της. Νομίζω λεγόταν world star. Η αλήθεια όμως είναι πως από την ώρα που έφυγε από το νησί χάσαμε επαφές και ξέρω ότι γνώρισε έναν τύπο και άρχισαν τα μεγάλα ταξίδια. Δεν ξέρω τώρα αν όλο αυτό είναι μέρος κομπίνας» τονίζει ένας φίλος της από τη Μυτιλήνη. 
Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των φίλων της, η 19χρονη κοπέλα, όσο βρισκόταν στο νησί ήταν ένα κορίτσι τυπικό και ήρεμο. Όπως αναφέρουν αφού έφυγε από τη Μυτιλήνη συνέβησαν όλα με τους φίλους και γνωστούς της να θεωρούν πως κάποιοι της «φούσκωσαν» τα μυαλά και κατάφεραν να τη χρησιμοποιήσουν

«Την γνωρίζω ναι, στο ίδιο νησί είμαστε. Ο χαρακτήρας της κοπέλας είναι πολύ τυπικός, στο νησί έδειχνε πολύ κουλ και άνετη… Τώρα που έγινε αυτό, μας ήρθε κατραπακιά στον εγκέφαλο. Από ό,τι μου είχε πει, είχε πάει Καλαμάτα για σπουδές και σε αυτήν την ηλικία είναι ό,τι πιο λογικό. Ήταν πολύ τυπική, ήταν σε ένα μέρος που έβλεπε τα ίδια και τα ίδια άτομα. Τελευταία φορά την είδα δύο μέρες πριν μπει στο πλοίο για να φύγει για τις σπουδές της και μετά μιλήσαμε δυο φορές στο chat του facebook. Έχει φύγει εδώ και περίπου τρεις μήνες με τέσσερις μήνες. Από ό,τι ήξερα και έβλεπα είχε μια ωραία ζωή εδώ. Τώρα δεν ξέρω αν την πείραξε κάτι ή κάποιος και να έπρεπε να φύγει. Πιστεύω πως όλο αυτό το γεγονός το ζει γιατί κάποιοι της έβαλαν αέρα στο μυαλό με μεγάλα πράγματα. Μακάρι να γνωρίζαμε ποιοι μπορεί να την έφεραν σε αυτό το σημείο για να βοηθηθεί το κορίτσι» είπε ένας φίλος της 19χρονης Ειρήνης.

 

Πριν από λίγες μέρες είχε τραβήξει selfie από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αιθιοπία 

Πάντως, στο προφίλ της στο facebook φαίνεται καθαρά ότι η 19χρονη κοπέλα βρισκόταν όντως στην Αιθιοπία, αφού άφησε ηλεκτρονικό αποτύπωμα τραβώντας μια selfie εικόνα της. 

Η νεαρή κοπέλα από τη Μυτιλήνη τράβηξε την τελευταία της selfie στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, την Addis Ababa το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, σχολιάζοντάς την μάλιστα με την ατάκα «Life is short #enjoy_it».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ήδη δεχτεί 180 likes και έχει σχολιαστεί τρεις φορές ενώ το νεαρό μοντέλο την έβαλε και ως φωτογραφία προφίλ. 

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από τη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας είναι πολλά για το πώς έφτασε ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας να μεταφέρει τόση μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και σε ξένη χώρα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών της. 

Η ανάρτηση όμως που «γεννάει» υποψίες, είναι εκείνη στο καινούργιο της προφίλ, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου είχε σχολιάσει με έμφαση ότι «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένος. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, αρχίδια είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τη μιζέρια», αποσπώντας τον θαυμασμό 40 φίλων της. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook