Έφυγε με το ποδήλατό του για πεζοπορία, χωρίς το κινητό του, και από τότε χάθηκε – Αγωνιά η μητέρα του νεαρού: «Όσο περνούν οι ώρες είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Στενεύουν τα περιθώρια»

Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα το θρίλερ της εξαφάνισης του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Κυριακή. Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μαζί με σκυλιά και ερευνούν την ευρύτερη περιοχή Βαθύ της Καλύμνου. Και ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου παραμένουν άκαρπες, την ίδια ώρα η αγωνία της μητέρας του μεγαλώνει.

«Όσο περνούν οι ώρες είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Στενεύουν τα περιθώρια. Το παιδί έφυγε στις 11:30 το πρωί της Κυριακής και είπε ότι θα πάει μια βόλτα με το ποδήλατο και ότι θα επέστρεφε γρήγορα γιατί το βράδυ έπρεπε να φύγει για Πειραιά. Το κινητό του το είχε αφήσει σπίτι αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό και αρχίσαμε να ανησυχούμε όταν πήγε 15:00 το μεσημέρι και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν είχε λείψει ποτέ από το σπίτι τόσες πολλές ώρες. Σε εκείνη την περιοχή θα πήγαινε πρώτη φορά, δεν είχε ξαναπάει στο παρελθόν. Γενικότερα του αρέσουν οι εξερευνήσεις και μάλλον για αυτό πήγε εκεί για να εξερευνήσει το μέρος αλλά δεν γνωρίζω τι μπορεί να του συνέβη στο ενδιάμεσο. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχω κάποιο νέο του από τις αστυνομικές αρχές» λέει η  μητέρα του Νίκου, κυρία Ιωάννα Χατζηπαύλου.

Η μητέρα του, καθηγήτρια στο επάγγελμα, από την πρώτη στιγμή έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της, αφού για ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

«Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου η μητέρα του νεαρού.

Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς την εμφάνιση του γιου της, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η μητέρα του, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φούτερ, μαύρο παντελόνι και γκρι παπούτσια.

Όπως η μητέρα λέει, ο γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική περιοχή της Καλύμνου και από τότε αγνοείται. Τόσο οι αστυνομικοί. όσο και εθελοντές, αλλά και η τοπική ομάδα διάσωσης κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εντοπίσουν τον 21χρονο.

Ο 21χρονος που ζει στην Αθήνα είχε πάει για Σαββατοκύριακο να δει τη μητέρα του, η οποία είναι μόνιμα διορισμένη ως καθηγήτρια στο νησί της Καλύμνου. Τα ίχνη του όμως χάθηκαν από την περασμένη Κυριακή και παρά τις έρευνες των αρχών, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Κω, αφού στην Κάλυμνο δεν υπάρχει κάποιο που θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες.  

Το μοναδικό ίχνος από τον 21χρονο που έχει εντοπιστεί είναι το ποδήλατό του, γεγονός που κάνει τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχούν για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook