Η πόλη του Ρεθύμνου ενώνεται ακόμη μια φορά. Από τις 17 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, υποδέχεται την «Παιχνιδοχώρα» – το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη!

Στόχος της συλλογικής μας προσπάθειας, αποτελεί η ενίσχυση και η ανάδειξη όλων όσων μέχρι σήμερα προσπαθούσαν μεμονωμένα, προσφέροντας απλόχερα χαρά, ζεστασιά και αγάπη τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η διοργάνωση ενός θεματικού χριστουγεννιάτικου εορτασμού, οργανωμένου σε όλους τους τομείς, με τη συνεργασία όλων των τμημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και των οικονομικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων, αλλά και των κάθε είδους επαγγελματιών, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια όλων των Ρεθεμνιωτών να καταστεί η πόλη μας ο αγαπημένος χριστουγεννιάτικος προορισμός για ολόκληρη την Κρήτη!

Παράλληλα, αποσκοπεί στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς. Θέτοντας τις προϋποθέσεις ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού για όλους τους μήνες του χρόνου.

Η αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε ήδη αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνει τον συλλογικό της χαρακτήρα και την ανάγκη όλων για την ύπαρξή της.

Η συνεισφορά όλων των δημοτών αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη. Ο εθελοντισμός, αποτελεί τον πυρήνα αυτής της προσπάθειας. Σας προσκαλούμε να δηλώσετε τη δική σας συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:
 
1.      Συμπληρώνοντας την φόρμα εθελοντών στο παρακάτω link: http://paixnidoxwra.gr

2.      Αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail:  [email protected]

3.      Επισκεπτόμενοι το «Γραφείο των Χριστουγέννων» στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook