Η μάχη με το κτίριο είχε αίσια έκβαση… αλλά όχι για την πόρτα

Επί τρεις ολόκληρες ώρες προσπαθούσε ένα εμφανώς μεθυσμένος άνδρας να ανοίξει μια πόρτα που φαινόταν να έχει μπλοκάρει, ώσπου τελικά ανακάλυψε ότι άνοιγε πανεύκολα με ένα κουμπί ασφαλείας που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της. 

Το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας στη συνοικία Μπαλασίκα, δυτικά της Μόσχας, όπου είχε «παγιδευτεί» ο απελπισμένος (αλλά επίμονος) άνδρας. 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η «μάχη» του Ρώσου να βγει από το κτίριο διήρκεσε περίπου τρεις ώρες με σύντομα διαλείμματα κατά τα οποία τον βοηθούσε ο εξίσου μεθυσμένος φίλος του. 
Κατά τη διάρκειά της απεγνωσμένης «επίθεσης» των δύο ανδρών η πόρτα υπέστη μεγάλες ζημιές αλλά… δεν άνοιξε παρά μόνο ελάχιστα, οδηγώντας και τους δύο στην… υστερία. 

Κάποια στιγμή, ο φίλος του πρωταγωνιστή μας παραιτήθηκε και τον άφησε να «χτυπιέται» μόνος του χωρίς αποτέλεσμα.

Στο μονταρισμένο βίντεο που δημοσίευσε η metro, φαίνεται πως η ώρα που ξεκίνησε την προσπάθειά του ο άνδρας με τα μπλε ήταν πεντέμισι το απόγευμα και η ώρα που επιτέλους πρόσεξε το κουμπί που ξεκλειδώνει την πόρτα ακριβώς δίπλα της, και κατάφερε να βγει, ήταν περίπου οχτώμισι το βράδυ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook