Συνάντηση για θέματα σχολικής στέγης είχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Καραγιάννη, με την παρουσία του Βουλευτή Ηρακλείου κου Βαρδάκη Σωκράτη. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα  προβλήματα της σχολικής στέγης του Γυμνασίου και Λυκείου   Βιάννου αλλά και η προμήθεια σχολικού υλικού σε θρανία και καρέκλες που έχουν ανάγκη οι σχολικές μονάδες του Δήμου. Ο κος  Καραγιάννης  ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου για την παραχώρηση τεσσάρων προκάτ σχολικών αιθουσών που οι οποίες δίνονται  άμεσα στον Δήμο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης ειδικών τμημάτων του Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου. Επίσης άμεσα εξετάζεται και το αίτημα για την παραχώρηση υλικού όπως θρανία και καρέκλες σε αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων που υπάρχουν. 

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών κ. Καραγιάννη για την αρίστη συνεργασία που είχαμε, αλλά και την  ιδιαίτερη ευαισθησία  που έδειξε ανταποκρινόμενος άμεσα  στο αίτημα του Δήμου Βιάννου για την παραχώρηση προκάτ αιθουσών που θα καλύψουν τις αυξημένες  ανάγκες  στέγασης του Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου, καθώς επίσης  και στην προμήθεια νέου σχολικού εξοπλισμού για τα σχολεία μας σε θρανία και καρέκλες. Επίσης ευχαριστώ τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη για την συνδρομή του και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε άμεσα να  δοθεί λύση στο σχετικό αίτημα του Δήμου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook