Με ανάρτησή της η 21χρονη Κάτια Μαυράκη – Μαυρακάκη ευχαριστεί όλους για την στήριξή τους στον αγώνα ζωής 

Η ελπίδα πως θα συγκεντρωθούν έγκαιρα οι 45.000 ευρώ που υπολείπονται για να μπορέσει η 21χρονη μητέρα να υποβληθεί σε θεραπεία για την λευχαιμία στην Γερμανία, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά χάρη στο κύμα αλληλεγγύης που δείχνει για άλλη μια φορά η Χανιώτικη κοινωνία.

Η 21χρονη που ζητά μια ευκαιρία για να ζήσει και να μεγαλώσει τα δύο της μωρά, σε σημερινή της ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

“Μετά από τόσα τηλεφωνήματα και μηνύματα αγάπης που δεχτήκαμε, θέλω να σας ενημερώσω ότι σιγά-σιγά πλησιάζουμε τον στόχο μας.

Θέλω να σας ευχηθώ ότι καλύτερο στις ζωές σας ενώ ταυτόχρονα οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη σας…είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να εκφράσω αυτή τη στιγμή! 

Μόλις φτάσουμε τον στόχο μας θα σας ενημερώσουμε αμέσως, ως τότε όμως δεν σταματάμε να προωθούμε τον λογαριασμό τραπέζης. Ολοι μαζί μπορούμε!”

Για την ίδια και την οικογένειά της προτεραιότητα έχει η κατάθεση του περισσεύματος ανθρωπιάς, στον τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
IBAN: GR11 0172 7580 0057 5806 5771 673
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΣΕ ΜΑΡΙΑ (ΓΟΝΕΙΣ)
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944467920

Αλλά για όσους δεν έχουν e banking ή τον χρόνο να πάνε σε τράπεζα ξεκίνησε η τοποθέτηση των κουμπαράδων αλληλεγγύης σε επιχειρήσεις των Χανίων καθώς και ένα ευρώ θα βοηθήσει για να συγκεντρωθούν τα 45.000 ευρώ που υπολείπονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook