Ο Αφγανός πατέρας φέρεται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του

Με τρεις βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου, απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στην Ανακρίτρια της Χίου ο Αφγανός πατέρας που φέρεται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του.

Ας σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είχε στο παρελθόν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά προς οικεία του πρόσωπα, χωρίς ωστόσο κανείς και ειδικότερα η σύζυγός του να καταγγείλει οτιδήποτε στις αρχές. Η συμπεριφορά αυτή ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να χωρίσει η οικογένεια και ο μεν πατέρας να παραμείνει στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ η δε μητέρα μαζί με το βρέφος να διαμείνουν σε διαμέρισμα που διατηρεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης και κυρίως από την κατάθεση της μητέρας του βρέφους, ο πατέρας έγινε δεκτός πριν από πέντε ημέρες στο διαμέρισμα. Το απόγευμα της Πέμπτης κι ενώ η ίδια απουσίαζε από το σπίτι ο Αφγανός βίασε το παιδί του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για ιατροδικαστική εξέταση και νοσηλεία. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αναγνωρίστηκαν σημάδια βιασμού στο σώμα του παιδιού.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook