Πάνω από 650 μαθητές -πέμπτης και έκτης δημοτικού- έλαβαν μέρος χθες Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στην «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017 στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α Γιώργου Σηφάκη» στο Κλειστό Γυμναστήριο «2 Αοράκια». 

Οι μικροί μαθητές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν τις ομιλίες και είδαν τα σχετικά βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι κύριοι Λιονάκης Γιάννης και Μαράκης Μανώλης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. (Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων).

Ενημερώθηκαν για τα 7 Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα (Μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια, Μπότσια, Πάλη, Πινγκ-πονγκ, Ποδηλασία, Ταεκβοντό και Τέννις) και έπειτα κατέβηκαν τμηματικά στον αγωνιστικό χώρο και τα δοκίμασαν όλα ανεξαιρέτως με τον χαρακτηριστικό ενθουσιασμό που έχουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ κ.Βαρδαβάς Κώστας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα.Καναβάκη Μαρία, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ.Τερζάκης Γιώργος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ηρακλείου κ.Αποστολάκης Δημήτρης και οι Παραολυμπιονίκες Καπελλάκης Γιώργος και Στεφανουδάκης Μανώλης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνετέλεσαν: 

Την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου (ΑΑΗΑΕΟΤΑ), τον Πρόεδρο της και Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Βαρδαβά Κωνσταντίνο, καθώς και τον Συντονιστή Λειτουργίας Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου κ.Τσιράκο Δημήτρη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ.Τερζάκη Γιώργο και τον Διευθυντή Α’βαθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ηρακλείου κ.Αποστολάκη Δημήτρη. 

Τους αθλητικούς συλλόγους: ΑΓΩΓΗ (Ταεκβοντό), ΑΘΛΟΣ SPS CLUB (Ποδηλασία), ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια), Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Πινγκ-πονγκ), ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. (Πάλη), Α.Σ. Α.με.Α. ΤΑΛΩΣ (Μπότσια) και ΦΙΛΙΑ ΤΕΝΙΣ CLUB (Τένις).
 
Τις σχολές χορού ΑΟΡΕΙΤΕΣ, τον λυράρη κ.Γιάννη Μακριδάκη και το RADIO FAMILY 89,5fm. 

Του εθελοντές: από την Tecnino Spa & Gym, από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου, από το Τμήμα ΓΦ της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, από τους Σύλλογους ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. και ΦΙΛΙΑ ΤΕΝΙΣ Club, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου και τέλος τον αγαπητό μας κ.Μαματζάκη Γιώργο.

Επίσης ευχαριστούμε για την ηθική και υλική υποστήριξη: το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου και ιδιαίτερα την Υπεύθυνη Αθλητικών Εκδηλώσεων κα.Αποστολάκη, το κατάστημα Ορθοπεδικών Ειδών ΥΓΕΙΑ και τον ιδιοκτήτη του κ.Παττακό, το ΚΟΥΡΟΣ Fitness Accessories και τον ιδιοκτήτη του κ.Μηναδάκη, τις σχολές χορού ΑΟΡΕΙΤΕΣ και τους ιδιοκτήτες τους Μιχάλη και Ζωή Λεμονάκη και φυσικά την TECNICO SPA & GYM και τους ιδιοκτήτες της κ.Chiumarulo και κα.Κοντάκη, όπως και τον φωτογράφο μας – καθηγητή Φυσικοθεραπείας κ.Στέφανο Πατεράκη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που προέβαλλαν την «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017 στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη»

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή
«Γιορτής Αθλητισμού 2017 στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook