Ο Χάρης Κομσής αποτελεί παρελθόν για τον Πλατανιά σε σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο αντικατέστησε τον Λεωνίδα Παπαδάκη και ο νέος γυμναστής είναι Ισπανός.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιγκέλ Ερέρα Ντίαζ, που στο παρελθόν εργάστηκε ως συνεργάτης του Ρανιέρι στη Βαλένθια.

Ο νέος συνεργάτης του Μανουέλ Ρόκα έχει δουλέψει ακόμη σε Λεβάντε, Καρταχένα, Κλουμπ Νασιονάλ ντε Φούτμπολ (Ουρουγουάη) και Λίγκα Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια ντε Κίτο (Εκουαδόρ).

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι χρέη νέου γυμναστή της ομάδας μας, αναλαμβάνει ο κ.Μιγκέλ Ερέρα Ντίαζ (Miguel Herrera Díaz).

Ο Ισπανός προπονητής φυσικής κατάστασης, έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Βαλένθια ως συνεργάτης του κ. Ρανιέρι, καθώς επίσης στην Λεβάντε και στην Καρταχένα στην Ισπανία, στην Κλουμπ Νασιονάλ ντε Φούτμπολ στην Ουρουγουάη και στην Λίγκα Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια ντε Κίτο στο Εκουαδόρ.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί για την συνεργασία τον κ.Χάρη Κομσή και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook