Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ η περίπτωση απόκτησης του Μαρινάλντο Σουμπίνιο καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο ένα χρόνο και έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές από την πλευρά του παίκτη. 
Ο Σουμπίνιο μάλιστα στις 5 το απόγευμα πετάει από την Αθήνα για το Ηράκλειο προκειμένου το απόγευμα στις 7.15 όπου ξεκινάει η προπόνηση της κρητικής ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο να δώσει κανονικά το παρόν. 
Το αν ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στις τάξεις του είναι κάτι που θα τον γνωρίζουν μέσα στις επόμενες ώρες στον ΟΦΗ καθώς ο Παύλος Αδάμος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να μπορέσει να εκδώσει δελτίο στον παίκτη για να μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. 
Ο Σουμπίνιο ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια για λογαριασμό του Εθνικού και στην πρώτη του χρονιά έβγαλε μάτια με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά έχοντας 36 συμμετοχές και 13 τέρματα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. 
Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε για 4 χρόνια και δόθηκε εν συνεχεία δανεικός στον Πανσερραϊκό με τον οποίο στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα είχε 24 συμμετοχές και 1 τέρμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook